Büyükşehir Alanya'yı çiçeklerle donatıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konaklı’da orta refüj, kavşak ve kaldırımları farklı motiflerle çiçeklendirerek Alanya’yı güzelleştiriyor.

Büyükşehir Alanya'yı çiçeklerle donatıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri, Konaklı-Güzelbağ yolunda üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Kış döneminde bordür, toprak dökme ve sulama sistemi çalışmalarını tamamlayan park ve bahçeler ekipleri, baharın gelmesiyle peyzaj çalışmalarına başladı. Yolun bordürle ikiye bölünmesinin ardından orta refüj, kavşak ve kaldırımlara çiçek dikiliyor. Farklı motiflerle çiçeklendirilen yol farklı ve güzel bir görünüm kazanıyor.

banner111
Yel değirmeni, at arabası, kuyu, renkli taş motiflerini tamamlayan ekipler, bitki ve çiçek dikim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların bu ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Konaklı- Güzelbağ yolunun Sanayi Sitesi bölgesine önce kavşak yaptık. Ardından yolu ikiye bölerek trafik akışını rahatlattık. Şimdi de Park ve Bahçeler ekipleri peyzaj çalışması yapıyor. Kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak ve turizm sezonunda Konaklı-Güzelbağ Yolu güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83