CAMİLERİN HALILARI YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Alanya Camilerinin eskiyen halılarını yeniliyor. Çamlıca Mahallesi’nde 2, İspatlı, Akçatı, Gümüşkavak, Demirtaş, Seki, Akdam ve Kestel Mahalleleri’nde birer caminin eskiyen halıları sökülerek, yeniden kaplandı.

CAMİLERİN HALILARI YENİLENİYOR

 Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’dan Kaş’a kutsal mekanların fiziki eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Camilerin bakım, onarım, tadilat, iç dizayn ve çevre düzenlemelerini yapan Büyükşehir Belediyesi, eskiyen halılarını da yeniliyor. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Alanya’da 9 caminin halıları yenilendi. 5 camide de halı yenileme çalışmaları devam ediyor.

banner111
Çamlıca Mahallesi’nde 2, İspatlı, Akçatı, Gümüşkavak, Demirtaş, Seki, Akdam ve Kestel Mahalleleri’nde birer caminin eskiyen halıları sökülerek, yeniden kaplandı. Ekipler Çıplaklı, Güllerpınarı, Yalçı ve Elikesik Mahallesi’ndeki 5 camide ise halı yenileme çalışmasına devam ediyor. Çalışma, ihtiyaç olan diğer camilerde de gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, cami halılarının yenilenmesi konusunda muhtarlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini belirterek, “Öncelik durumuna göre mahallelerimizdeki camilerin halılarını yeniliyoruz. Özellikle kırsal alanlardaki birçok camideki halıların eski olduğunu görüyoruz. Bunları zamanla tek tek yenileyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 13:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83