Çamlıcalılar Yücel’i bağrına bastı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği ‘Geleneksel Buluşma Gecesi’ne katıldı. Başkan Yücel gecede Çamlıcalılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Çamlıcalılar Yücel’i bağrına bastı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yerel seçimlere sayılı gün kala çalışmalarına hız verdi. Her hafta Alanya’nın belli bir bölgesinde vatandaşla buluşan Başkan Yücel dün akşam da Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Geleneksel Buluşma Gecesi’ne katıldı. 




Keyf-i Ala Restoran'da düzenlenen ve oldukça kalabalık olan etkinlikte Başkan Yücel Çamlıcalılar halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Etkinlikte açıklama yapan Yücel, “Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Buluşma Gecesine katıldık. Bizi samimiyetle misafir eden vatandaşlarımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bu güzel geceyi düzenleyen başta Dernek Başkanımız Şeref Arslan, Meclis Üyemiz Mehmet Ali Tekin, Muhtarımız Nezihi Ünalan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri tebessümle karşılayan, içtenlikle dinleyen ve samimiyetle uğurlayan bütün vatandaşlarımıza da sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

banner111

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 09:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83