ÇATALCA YOLCULARINI BAŞKAN YÜCEL KARŞILADI

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyinin, 4 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği Çatalca Alanya Şehitliği'ni ziyaret organizasyonu sona erdi.

ÇATALCA YOLCULARINI BAŞKAN YÜCEL KARŞILADI

Aralarında Annesi Müzeyyen Yücel’inde bulunduğu gezi ekibini karşılayan Başkan Yücel, ”Geziye destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
Organizasyon kapsamında Bursa, Çanakkale, Edirne ve İstanbul'da çeşitli etkinlik ve organizasyonlara katılan vatandaşlar, bu sabah Alanya'ya döndü. Alanya Kent Konseyi öncülüğünde, Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Türkiye Bisiklet Federasyonu Emin Müftüoğlu, Alanya Altın Kepçe Aşçılar Derneği (AKTAD), İstanbul Başakşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen gezi ekibinde yer alanlar geziden çok memnun kaldıklarını söylediler.

BAŞKAN YÜCEL'DEN TEŞEKKÜR

Aralarında annesi Müzeyyen Yücel’inde bulunduğu Çatalca yolcularını karşılayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Milli ve manevi değerlerimizi korumak ve arttırmak adına etkinliğimize katılan, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün sizler katıldınız, yarın belki de sizin çocuklarınız, torunlarınız bu güzel organizasyonda yer alacak ve şehitlerimizi ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Nurhan başkanımıza böyle bir olaya öncülük ettiği için ne kadar teşekkür etsek azdır." ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN YÜCEL’İN GÜCÜNÜ HEP ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ”

Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ise, bu yıl organizasyonda Alanyalılar gecesi, bisiklet yarışı gibi pek çok ilklerin yaşandığını dile getirerek, ”Özelikle bu organizasyonlarda Alanya Belediye Başkanımızın gücünü hep arkamızda hissediyoruz. Her organizasyonda bizlere destek oluyorlar. Başta Başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83