ÇAVUŞOĞLU AKSU'DA İNCELEME YAPTI

Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Aksu Çayı Islah çalışmalarını inceledi.

ÇAVUŞOĞLU AKSU'DA İNCELEME YAPTI
Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Bahattin Bayraktar, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün ev sahipliğinde Aksu Çayı Islahı inşaatı alanlarında incelemelerde bulundu.

İncelemede DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Çavuşoğlu ve beraberinde ki heyete Aksu Çayında devam eden çalışmalar ve işte gelinen seviye hakkında teknik ve detaylı bilgi sundu.

Yapılan çalışmaları inceleyen Çavuşoğlu, Aksu Çayı ıslahının Antalya için çok büyük önem arz ettiğini söyledi. Çavuşoğlu, “Çalışma ile Aksu’daki Tarım alanları su altında kalmayacak. Turizm alanları ve ülkemizde düzenlenecek ulusal ve uluslararası kongreler, paneller, toplantılar, seminerlerin organize edileceği EXPO 2016 Antalya alanının da taşkınlardan korunacağını belirterek bu bakımdan Proje çok büyük önem arz etmekte. Devlet Su İşleri inşallah en kısa zamanda bu işi tamamlayacaktır” dedi.

DSİ Bölge Müdürü Özgür’de “Aksu Çayı Islahında ki bazı kısımları Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesinin yol geçiş güzergâhında bulunmaktadır. Bu bakımdan özellikle yaptığımız çalışmalar daha da büyük önem kazanmıştır. Bazı bölgelerde Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışma yürütmekteyiz. Aciliyet arz eden kısımları bir an evvel tamamlamak için yoğun ve gayretli bir çaba içerisindeyiz. Çalışmalarımız sorunsuz ve hızlı bir şekilde devam etmektedir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83