Çavuşoğlu ve Türel'den Yücel'e ziyaret

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, Yücel'i seçim ofisinde ziyaret etti.

Çavuşoğlu ve Türel'den Yücel'e ziyaret
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'in seçim ofisini ziyaret etti.
Yarın gerçekleştirilecek bazı programlar için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bu akşam Alanya'ya geldi. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen seçim ofisini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhur İttifakı ortak adayımız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel seçim ofisimizi ziyarette bulundular. Ziyaretleri sonrası akşam yemeğinde de beraberdik. Nazik ziyaretleri ve yemek davetleri için teşekkür eder, birliğimizin devamını dilerim" dedi.

TAKSİ DURAĞINDA TAKSİCİ ESNAFIYLA ÇAY İÇTİLER

Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ve partililerle birlikte Alanya Atatürk Caddesi üzerinde bir taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla bir süre sohbet edip çay içti.  

MÜSİAD ALANYA YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Seçim ofisi ziyareti sonrası Bakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Durusoy ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.   

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 22:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83