Çayarası ambulansı Lokman Çalış’ı kurtardı

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Lokman Çalış, bugün yaylada ağaçtan düştü. Müdür Çalış’ın imdadına, ALTSO Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in Çayarası Yaylası’nda konuşlandırdığı ambulans ve sağlık ekibi yetişti.

Çayarası ambulansı Lokman Çalış’ı kurtardı

Olay, Alanya’nın Sarımut Yaylası’nda meydana geldi. Yayladaki evinin bahçesinde meyve topladığı öğrenilen Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Lokman Çalış, bastığı dalın kırılması sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten toprak zemine düştü ve omuriliğinde hafif zedelenme oluştu. Çalış’ın imdadına, ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in Çayarası Yaylası’nda konuşlandırdığı iki tam teşekküllü ambulanstan biri ve sağlık ekibi yetişti.

banner111

Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de kuzeni olan Lokman Çalış’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekibi, omurga travması geçirdiği belirlenen müdürü hemen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Çalış’ın hayati tehlikesi olmadığı, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83