Cimrin'den Alanyalı taksicilere çağrı

Alanya Belediyesi'nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi ile Alanya Turizm veTanıtma Vakfı (ALTAV) üyesi Şükrü Cimrin, oda başkanlarının üyeleri kadar diğer vatandaşlara karşı da sorumlulukları olduğunu söyledi.

Cimrin'den Alanyalı taksicilere çağrı
Alanya Belediyesi'nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi ile Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) üyesi Şükrü Cimrin, oda başkanlarının üyeleri kadar diğer vatandaşlara karşı da sorumlulukları olduğunu söyledi. Bir trafik kazası geçirme tehlikesini atlattıklarını belirten Cimrin, sosyal medya hesabından şu çağrıda bulundu:

"1 dakika önce flasörlerini yakarak ters yönde hızla ilerleyen bir ticari taksi ile kafa kafaya çarpışmamıza ramak kaldı. Alanya'da oda seçimleri gündemde. Oda başkanlarımız ve başkan adaylarımız kendisini seçecek kitleye vaadlerde bulunup oy toplamaya çalışıyorlar. Bu da son derece doğal. Yalnız atladığımız bir konu yok mu? Değerli başkan adayları, sizi seçecek oda mensupları kadar Alanya'da yaşayan diğer vatandaşlara da sorumluluklarınız var. Örnek vermek gerekirse taksiciler odası başkan adaylarından şu gibi sözleri duymak istiyoruz:
- Ben seçilince hiçbir mensubum flasörlerini yakıp ters yönde insan hayatını tehlikeye atmayacak,
- Kırmızı ışıkta geçmeyecek, 
- Hız kurallarını ihlal etmeyecek,
- Gereksiz korna çalmayacak, 
- Araçların içi tertemiz olacak ve asla sigara içilmeyecek,
- Taksimetre kapatılıp özellikle turistlerden fazla bedel alınmayacak,
- Temmuz-ağustos aylarında maksimum ciroyu yapabilmek için akşamları gece kulüpleri ve oteller arasında Atatürk Caddesi'nde saatte 120 kilometre hız ile yolcu taşınmayacak.

İşini layıkıyla yapan herkesi tenzih ederim. Her odanın kendi alanında Avrupa ve dünya standartlarını kendine hedef edinip bu yönde hareket etmesi temennilerimle."

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83