MÜSİAD Alanya resmen kuruldu

MÜSİAD Alanya Temsilciliği'ne genel merkezden onay geldi. Dernek Mustafa Durusoy'un temsilciliğinde faaliyetlere başlıyor.

MÜSİAD Alanya resmen kuruldu
11 bin üyesi, 86 hizmet noktasıyla; 1 milyon 600 bin kişiye istihdam oluşturan, ekonomik, sosyal alanda etkin iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nın Alanya temsilciliği için başlatılan çalışma MÜSİAD Genel Merkezi tarafından kabul edildi ve onaylandı.

Konuyla ilgili açıklama Temsilci Mustafa Durusoy'dan geldi. Durusoy şube kurma görevini üstlendiklerini belirterek, "Genel merkezimiz şahsıma üyeliği tamamlanan arkadaşlarımla birlikte şube kurma görevini tebliğ etmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Genel merkezimiz ile yapılan ön görüşmeden sonra Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun da desteğini alarak çıktığımız bu kutlu yolda şehrimizin ticareti başta olmak üzere sosyoekonomik yapısına katkı sağlayacak çalışmalar yaparak daha da yaşanabilir bir Alanya için gayret göstereceğiz." dedi.

'Tanışmaya ve Çalışmaya Bekliyoruz'


Yapılanma süreci hakkında açıklama yapan Durusoy, "Şehrimizin yediemini Belediye başkanımız Sayın Adem Murat Yücel Bey'den başlayarak şehrin tüm dinamiklerinin fikir destek ve önerilerini alarak yapılanmamızı tamamlayacağız. MÜSİAD Alanya çalışma ofisimizim yeri tespit edilerek dizayn çalışmaları başlamıştır ve en kısa zamanda tamamlanarak Alanyamızın hizmetine sunulacaktır. Derneğimizin aktif çalışmasına katkı sunmak üzere üye olmak isteyen iş adamlarımızı, girişimci iş kadınlarımızı ve genç girişimcileri MÜSİAD ile tanışmaya ve çalışmaya davet ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83