Cimrin, Toksöz'ün ekibine katıldı

Cimrin, Toksöz'ün ekibine katıldı

Sunprime C-Lounge Hotel ve Cimrin İnşaat Grubu Sahiplerinden Mehmet Şükrü Cimrin, Tunahan Toksöz'ün ekibine katıldı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Alanya'nın tanınan ve kendi alanında birer marka haline gelmiş isimleri birer birer ekibine dahil ediyor. Bugün kamuoyuna duyurulan isim ise Sunprime C-Lounge Hotel ve Cimrin İnşaat Grubu Sahiplerinden Mehmet Şükrü Cimrin oldu.

banner111

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Sunprime C-Lounge Hotel sahibi, İş İnsanı Mehmet Şükrü Cimrin’de bugün itibariyle "Alanya için rengimiz yeşil" dedi.

Turizm ve tarım şehri Alanya'mız için takım halinde birlikte yapacak çok projemiz olacak. Başarılı iş insanlarımızın şehrin markalaşmasına bugüne kadar kattığı değerin hepimiz farkındayız. Ekibimiz her geçen büyüyor ve güçleniyor." şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Bu şehrin sadece sahil bandından ibaret olmadığını, nitelikli iş gücünü büyüterek, ilgili kurumların harekete geçirilmesi gereken durumlarda güçlü temasların sağlanması, otellerin hizmet kalitelerinin artırılarak doluluk oranının geliştirilmesi için sivil toplum kuruluşlarımız ve başarılı otoriteler ile çok yakın çalışacağız.

Seçime son 27 gün kaldı. Esnaf ziyaretlerini büyük bir motivasyon ve destek alarak sürdürüyoruz. Spor, golf, teknolojileri buluşmaları, girişimcilik ve kuluçka merkezleri buluşma toplantıları, festivaller, sağlık turizmi, tarım teknolojileri, şenlikler, fuarlar ve tanıtım alanında yapacağımız birçok çalışma var. Bunları biz ekibimizle ve sahadan aldığımız talepler doğrultusunda projelendirdik. Çok yakında yeni projelerimizi açıklayacağız. İnşallah göreve gelir gelmez de çalışmalarımıza başlamış olacağız.' dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83