Coşkun Karadağ: Bu çivileri tek tek duyuracağım

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tek çivi çakmamakla eleştiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Ben bu çivileri tek tek rakamsal olarak tüm kamuoyuna duyuracağım” diye konuştu.

Coşkun Karadağ: Bu çivileri tek tek duyuracağım
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i tek çivi çakmamakla suçlayan AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı eleştirdi. Parti binasında açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Taş’ın tutumunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Karadağ, "Geçen hafta sonu yapılan AK Parti kongresine CHP olarak katıldık. Yeni seçilen ilçe başkanıma hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Hep beraber Alanya'mızın menfaatleri doğrultusunda tüm siyasi, partiler ve başkanlarla birlikte uyumlu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kongrede bizleri üzen Taş'ın konuşması oldu. İl başkanı, Böcek'e laf olsun diye bulunduğu geçmiş olsun dileğinden sonra Alanya'ya, Antalya'ya çivi çakmadı gibisinden, kendisine yakışmayan söylemlerde bulundu. Bunu kötü söz olarak kendisine iade ediyorum. CHP ve Böcek cansiperane şekilde yaparak, hatta bu hastalığı bile yapmış olduğu çalışmaların neticesi olarak görüyorum. Bu çalışmalar son dönemde pandemiyle olan mücadelenin çalışmasıydı. Bu çalışmaların neticesinden kendisi hayati tehlikeye bile girdi. İl başkanının bu tutumu hiçbir zaman kabul edilebilir bir şey değil. Kendilerini kınıyorum. Çalışmalarımız her zaman Alanya ve Antalya için olacaktır. Bundan sonra da bu devam edecek. Yaptığımız çalışmaları önümüzdeki günlerde rakamlar olarak açıklayacağım. Böcek'te inşallah ayağa kalkarak hizmetlerine bıraktığı yerden devam edecektir. Hizmetlerde herhangi bir durgunluk söz konusu değil. Daire başkanları ve belediye başkan vekili tarafından hizmetlerimiz yine devam ediyor. Hiçbir aksama söz konusu değil” dedi.   
   
“AHDE VEFANIN OLMADIĞINI GÖSTERİR”

Taş'ın kongrede Alanya'yı da seçimle geri alacakları sözleri hakkında da konuşan Karadağ, "Benim bir eleştirim de şu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri ne yazık ki ön tarafta, insanların oturduğu bir tarafta değil, arkaya asılmış bir vaziyetteydi. Ben mutlaka divan heyetinin arkasında veya insanların yüzüne cepheli Atatürk'ümüzün bir posterinin olmasını beklerdim. Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan Yücel için il başkanının bir geçmiş olsun lafını duymadım. Yücel bizlerin bir değeri. Yücel'in bu hastalığa yakalanmasının başındaki sebep hizmetinden dolayı. Kendisine bir kere daha geçmiş olsun diyorum. İl başkanının özellikle gözünün içine bakarak bir dahaki seçimlerde, 'Biz AK Parti olarak burada seçimleri alacağız' demesi bence ahde vefanın olmadığını gösterir. Bizi en çok üzen olay Böcek'e söylediği çivi meselesi. Ben bu çivileri tek tek rakamsal olarak tüm kamuoyuna duyuracağım” ifadelerini kullandı.


















Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83