"DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ"

Alanyalı Ankaragüçlüler Derneği ve Alanyasporlular Taraftar Grubu tarafından Suriye'deki Türkmenler için yardım kampanyası başlatıldı

"DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ"
 Dernek binasında bir açıklama yapan Alanya Ankaragüçlüler Dernek Başkanı Basri Demirpulat, kampanyayı yapma amaçlarının yardıma ihtiyacı olan Türkmenlere yardım etmek olduğunu söyledi. Demirpulat, "Bunu da Alanyasporlu kardeşlerimizle beraber yapıyoruz. Bu bizim kendi sorunumuz değil ama burada yaşayan insanlara bir şeyleri göstermek istedik. Biz bu sorunu çözüp bu yardım kampanyasını her tarafa yaymak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda bu yardım kampanyasını tüm Türkiye’deki tribünlere yaymak istiyoruz. Futbolun futbol olmadığını, futbolun futboldan başka şeylere yönelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Maç denilince akla sadece tribün gelmemeli. Hepimiz aileyiz, hepimizin çoluk çocuğu var. İnsanlar Türkmen Dağı’nda zor durumda yaşıyor. Biz bir nebze de olsa onların dertlerine derman olabiliyorsak ne mutlu. Vatandaşlarımız yardımlarını derneğimize getirebilir" dedi.  

'DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ'

Alanyaspor taraftar grubu temsilcilerinden Osman Tunç da, "Geçen hafta bizde Alanyasporlular olarak Alanya Ankaragüçlüler Derneği'nde toplantı yaptık. Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimiz için bir haftadır tüm Alanya’ya ulaşmaya çalışıyoruz. Kendi sosyal medya sayfalarımızdan bizlere destek olunması için diğer taraftar guruplarına mesajlar atıyoruz. Alanya’da bize olan destek git gide artıyor. Ancak yeteri kadar destek almıyoruz. Alanya halkından daha çok destek bekliyoruz. Yardım etmek isteyenler bize telefon etsinler, biz araçlarımızla geliriz. Umarım bir nebze de olsa kardeşlerimizin gözyaşlarını silmişizdir" şeklinde konuştu.   

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83