Demirci'den kantin fiyatarına tepki

Demirci'den kantin fiyatarına tepki

Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki gösterdi.


Alanya Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kantin fiyat listesini dün açıkladı. Katin fiyat listesinin açıklanması ardından vatandaşlarında tepkileri gecikmedi .Yarım litre suyun heryerde 1 TL olduğu söyleyen vatandaşlar katin fiyat listesinde ki yarım litre su içi yazılan 2 TL'lik fiyatı görüce tepki gösterdiler. 

OCAKBAŞI MI ORASI?

banner111

Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci de dün açıklanan kantin fiyat listesine tepki göstererek açıklamasında şunları söyledi: "Kantinde dönerin, ızgaranın ne işi var? Ocakbaşı mı orası?  2 liralık simit 2.5 TL, 1 liralık su 2 TL. Benim bildiğim öğrenci kantinlerinde fiyatlar piyasanın altında olur. Bu fiyatlara milli eğitim nasıl oluyor da imza koyuyor acaba? Şu da bir gerçek ki kantin kiraları bu kadar yüksek olursa fiyatlar da böyle olur. Yoksa milli eğitim aldığı anormal kantin kiralarının diyetini mi ödüyor?" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83