Deneyap Atölyeleri Sınav Sonuçları 2020 açıklandı

Bilindiği gibi 12 ilimizi kapsayan 9 Şubat 2020 tarihinde Deneyap Atölyeleri için sınav yapılmıştır. Adıyaman, Afyonkarahisar, Antalya, Ağrı, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerimizde kurulması planlanan Deneyap Teknoloji Atölyeleri için öğrencilerimiz başvurularını yaparak sınava girdiler.

Deneyap Atölyeleri Sınav Sonuçları 2020 açıklandı
Deneyap Atölyeleri Sınav Sonuçları 2020 açıklandı

Teknoloji meraklılarının ve teknolojiye gönül veren kişileri bir çatı altında toplamak için yapılan Deneyap Teknoloji Atölyeleri proje kapsamında sınavı başarı ile bitirenlere ücretsiz eğitim vermektedir. 2 aşamalı sınavda da başarı gösteren öğrenciler Deneyap Atölyelerinde ücretsiz eğitim alarak Türkiye’ nin teknoloji alanında ilerlemesine katkı sağlayacaklardır.

Geleceğin teknoloji yıldızları diye adlandırılan gençlerimizin önünü açmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ortak çalışması ile desteklenmektedir. 9 Şubat 2020 tarihinde sınava giren öğrenciler, 2020 Deneyap Atölyeleri Sınav Sonuçlarını öğrenmek için Deneyap resmi web sitesine girerek, TC Kimlik numaranızı ve diğer bilgilerinizi ilgili yerlere yazacaksınız. Ardından sınav sonucunuzu bildiren belgenize ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83