Denizli'deki Alanyalılar bir araya geldi

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Alanyalı öğrencileri ağırladı.

Denizli'deki Alanyalılar bir araya geldi
Denizli'de üniversitede öğrenim gören yaklaşık 30 kadar Alanyalı öğrenci Müdür Demir tarafından Denizli Polisevinde kahvaltıda ağırlandı. Daha önce görev yaptığı Ankara, Konya ve diğer yerlerde Alanyalılara sahip çıkması ve onları bir araya getirmesiyle gönüllerde yer edinen ve Alanya'nın  gururu olan Müdür Demir, bir kez daha Alanyalıları bir araya getirdi ve gurbette Alanyalıların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. 
Pamukkale Üniversitesinin değişik bölümlerinde okuyan gençleri bir araya getiren Demir, Alanyalı gençlerle dertleşip onların sorunlarını dinledi ve her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirtti. Gençlerle koyu bir Alanya sohbeti yapan Demir, bayan öğrencilerin Dünya Kadınlar gününü onlara karanfiller ikram edip yerel hediyeler verdi. Tüm gençlere hediye sunan Demir öğrencilerin mutlu olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gençler de, Müdür Demir'e kahvaltıdan ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler ve kendilerine gurbette sahip çıktığı için çok Mutlu olduklarını belirttiler.
Hoş bir ortamda geçen kahvaltıda, Demirtaş'tan Okurcalar'a, Bademağacı'ndan Yaylakonak'a kadar bir çok mahalleden öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83