DERE'DEN GÜNEY'E İADEYİ ZİYARET

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, iadeyi ziyaret turlarına Alanya’da devam etti. Birlik Başkanı Dere, AESOB yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti.

DERE'DEN GÜNEY'E İADEYİ ZİYARET

 Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Dere,  “ göreve başladıktan sonra birliğimizi ziyaret eden kurum ve kuruluşların yöneticilerine iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Sayın Güney’i de bu çerçevede ziyaret ediyoruz. Ayrıca gittiğimiz ilçelerdeki odalarımızın isteklerini ilgililere iletiyoruz. Çözümü noktasında desteklerini bekliyoruz. “ dedi. 

banner111
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da büyükşehirin yaptığı yatırımlar hakkında kısa bilgiler verdi Güney, “ Alanya’da vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla işbirliği içinde sorunları çözme noktasında hareket ediyoruz. Sürekli istişare halindeyiz. Bu da işleri daha kolay yürütmemiz anlamına geliyor. Alanya’ya hizmet getirme konusundaki işbirliğimiz devam edecek “ dedi.  



Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83