'DİK DURACAĞIZ EĞİLMEYECEĞİZ YENİLMEYECEĞİZ'

Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin toprağa verilmesinin ardından, Antalya Valisi Sayın Muammer Türker ve Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, taziye evini ziyaret ederek Şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundular.

'DİK DURACAĞIZ EĞİLMEYECEĞİZ YENİLMEYECEĞİZ'

 Vali Türker, Şehitlikten taziye evine geçerken Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin babası Durmuş Nazilli’yi makam aracına alarak acılı babayı teselli etti.

banner111


ŞEHİT BABASI “DİK DURACAĞIZ EĞİLMEYECEĞİZ YENİLMEYECEĞİZ”

Vali Türker ile görüşen Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin Babası Durmuş Nazilli  “Eğilmeyeceğiz, yenilmeyeceğiz, dik duracağız”  şeklinde konuştu.

Vali Türker daha sonra Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin annesi, eşi, çocukları ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.


Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin annesi Vali Türker’e “Biz vatanımızı çok seviyoruz. Bayrağımızı çok seviyoruz, Vatan sağ olsun” şeklinde konuştu.

Vali Türker, şehit ailesine kendi cep telefon numarasını vererek “Beni her zaman, bir sıkıntınız olduğunda araya bilirsiniz. Alaya Kaymakamımız da burada, devletin bütün birimleri yanınızdadır” dedi.


Taziye evi ziyaretinde, Antalya Valisi Muammer Türker’in yanı sıra Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Ak Parti, MHP, CHP Antalya Milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ile birlikte diğer yetkililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 14:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83