TURİZMDE ALTERNATİF PAZAR ARAYIŞLARI

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, (MATSO) Batı Akdeniz Kalkın Ajansı (BAKA) işbirliği ile Güney Kore'de tanıtılması amacıyla Güney Kore medyasını ağırladı.

TURİZMDE ALTERNATİF PAZAR ARAYIŞLARI

Güney Kore Medyası Manavgat'tın tarihi, doğal ve turistik yerlerinde çekimler gerçekleştirdi. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılması ve turizm de alternatif pazar arayışları kapsamında MATSO- BAKA işbirliği ile Güney Kore Devlet Televizyonu KBS ekibinin ilçede iki gün ağırladıklarını belirterek ilçenin tarih, turizm, doğal hayatı ve günlük yaşamına ait çekimler gerçekleştirildiğini söyledi. İlçe turizm pazarı çeşitlendirmek için farklı ülkelerde tanıtım çalışmaları yaptıklarına değinen Boztaş, tanıtım çalışmalarının bir ayağının da farklı ülkelerdeki televizyon kanalarında ilçenin tanıtımını gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

banner111
10 FUARDAN 8’İNDE TANITIM GERÇEKLEŞTİRDİK

2016 yılında ilçe turizmine katkı sağlamak amacıyla 10 fuar organizasyonu planladıklarını kaydeden Başkan Boztaş, 8 turizm fuarı gerçekleştirdiklerini geriye kalan 2 fuara ise önümüzdeki günlerde katılarak ilçe tanıtımını gerçekleştireceklerini ifade etti.











Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83