DİKKAT! GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla’da bu akşamdan itibaren gökgürültülü sağanak yağış ve fırtınamsı rüzgar etkili olacak.

DİKKAT! GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

 Meteoroloji Antalya 4’üncü Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre Batı Akdeniz Bölgesi bu akşamdan itibaren gökgürültülü sağanak yağışlı havanın etkisi altına girdi. Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla’da 10 Mart Perşembe günü gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın Antalya’nın tüm ilçelerinde gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji, “Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgemizin batısından başlamak üzere yer yer sağanak, sahil kesimi gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Muğla çevrelerinde zaman zaman kuvvetli olacak” uyarısı yaptı.

DENİZLERDE FIRTINAMSI RÜZGAR

Meteorolojinin verilerine göre hava sıcaklığı 2 ila 5 derece azalacak. Rüzgar ise güney ve doğu yönlerden orta kuvvette esecek. Denizlerde güneydoğudan fırtınamsı rüzgar etkili olacak. Meteoroloji, güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar nedeniyle muhtemel soba ve bacagazı zehirlenmelerine karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

banner111

SONRAKİ GÜNLER HAVA NASIL OLACAK? 

Antalya’nın ilçelerindeki hava sıcaklığı ise 10 ila 20 derece arasında seyredecek. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Antalya’da güneşli bir hava bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 09:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83