Dünya Kanser Günü'nde anlamlı panel

2 Şubat Dünya Kanser Günü’nde Alanya Belediyesi, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği işbirliği ile “Kanserden Nasıl Korunuruz” konulu bir panel düzenliyor.

Dünya Kanser Günü'nde anlamlı panel
Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan panele Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevin Atalay Güzel, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker Keser ve Alanya Belediyesi Fizyoterapisti Uzm. Fzt. Erdem Demir konuşmacı olarak katılacak.

KANSER, KANSERDEN KORUNMA VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ ANLATILACAK

Kanser hastalığı, tedavisi ve korunma konularında bilgiler verilecek olan panelde Prof. Dr. Nevin Atalay Güzel kanserden korunmada fiziksel aktivitenin önemine vurgu yapacak. Doç. Dr. İlke Keser, kanserin fizyoterapi ve rehabilitasyon yöntemlerini dinleyicilere anlatacak. Alanya Belediyesi Uzm. fzt. Erdem Demir ise kanser hastalarında görülebilecek postür bozukluklarına değinecek.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çağımızın en büyük hastalığı olarak görülen kanser konusunda 2 Şubat Cuma günü saat 14.00’da Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda gerçekleştirilecek Dünya Kanser Günü Paneli’ne bütün vatandaşları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83