Elvan'dan Alanya'ya yol müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elvan, "Alanya yolunu biraz iyileştirelim. Hiç olmazsa biraz genişletelim' dedik. Öyle yola çıktık. Bugün Alanya yolu Türkiye'nin güneye açılan ana arter yollarından birisi" dedi

Elvan'dan Alanya'ya yol müjdesi
Karaman'ın Ermenek ilçesinde düzenlenen 23. Sıla Festivali'ne katıldı. İlçe merkezinde düzenlenen festivalin açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Ben de yörenin bir çocuğuyum. Büyük zorluklar altında birçok hizmet yaptık. Bunlar kolay olmadı. 'Alanya yolunu biraz iyileştirelim. Hiç olmazsa biraz genişletelim' dedik. Öyle yola çıktık. Bugün Alanya yolu Türkiye'nin güneye açılan ana arter yollarından birisi. Beş tünelimizi açtık, diğer beş tünelimiz de bitti. Bunun müjdesini vereyim." diye konuştu.

"İŞSİZLİĞİ MUTLAKA BİTİRECEĞİM"

Elvan, Ermenek-Mut ve Ermenek-Konya karayolunun standartlarının yükseltildiğini anımsatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"İnşallah daha çok düzelecek. Ermenek gerçek anlamda bir cazibe merkezi oldu. Olmaya da devam edecek. Birlikte göreceğiz, birlikte yaşayacağız. Ermenek cıvıl cıvıl olacak. Hem yerli hem yabancı turistlerin akın ettiği, otel ihtiyacının her geçen gün arttığı bir merkez konunumda olacak. Bunu da gerçekleştireceğiz. İşsizlikle ilgili birtakım sorunlar var. İstihdama yönelik yatırımlar olacak. Adımlar atılıyor. İşadamlarımızdan birinin çalışması var. Tekstille ilgili çalışmalar var. İşsizliği tamamen bitireceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Ermenek bir maden şehriydi, artık maden şehri olmaktan çıkıp, bir turizm şehri, kültür şehri, medeniyet şehrine dönüşmüş olacak."

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83