EMİTT FUARI’NA ALTSO’DAN DESTEK

Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’ de açılan Alanya standına Alanya Ticaret ve Sanayi Odası da destek veriyor.

EMİTT FUARI’NA ALTSO’DAN DESTEK

Çok sayıda politikacı, bürokrat, belediye başkanının yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Alanya standında, ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Köseoğlu’da hazır bulunuyor.

banner111
Bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen EMITT Turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda Alanya standı büyük ilgi görüyor. Bölgesinde lider ve dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT, 20 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunmasıyla biliniyor.
Alanya’nın tanıtımı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, bu kapsamda EMITT Fuarı’nda açılan Alanya standına da destekte bulunduklarını ifade etti. Alanya standını çok sayıda kişinin ziyaret ettiğine vurgu yapan Uygun, “Alanya’mızın tanıtımı konusunda her türlü çalışmaya destek oluyoruz. Bu kapsamda EMITT Fuarı’nda da yerimizi aldık” dedi.
ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Köseoğlu ise, “Alanya’mızın tanıtımını EMITT Fuarı’nda çok güzel bir şekilde yapıyoruz. Tanıtım konusunda ALTSO olarak elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” dedi. Köseoğlu ayrıca, Alanya standının ziyaretçi akınına uğramasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SİLİ: “GÜÇ BİRLİĞİ YAPTIK”

Alanya standında bulunan ALTİD Başkanı Burhan Sili ise, ALTSO’nun desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sili, “Dünyanın en önemli turizm fuarlarından birisi olan EMITT’de Alanya standımızı açtık. Burada güç birliği içerisinde Alanya’yı tanıtıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83