"ENERJİ ZAMSIZ" TARİFESİNE YOĞUN İLGİ

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ'nin müşterilerine sunduğu "Enerjim Zamsız" tarifesinden yararlanan abone sayısının 10 bine ulaştığı belirtildi. CLK Akdeniz Elektrik Pazarlama ve Satış Direktörü Ozan Emre Erol, şirket olarak abonelerinin ihtiyaçlarına göre şekillendirdikleri "Enerjim Zamsız" tarifesine ilginin yoğun olduğunu söyledi.

"ENERJİ ZAMSIZ" TARİFESİNE YOĞUN İLGİ

 19 Nisan 2016 tarihinden itibaren sunulan tarifeye geçen abonelerin, bir yıl boyunca elektrik birim fiyatına yapılacak her türlü zamma karşı koruma altına alındığını belirten Erol, "Nitekim temmuz ayında elektriğin birim fiyatına gelen yaklaşık yüzde 1 oranındaki fiyat artışından 'Enerjim Zamsız' tarifesine geçen 10 bin kişi etkilenmedi" dedi.

banner111
Abonelere 4 farklı tarife sunduklarını kaydeden Ozan Emre Erol, 10 bin aboneye ulaşan "Enerjim Zamsız" tarifesinin yanı sıra farklı ihtiyaçlara yanıt veren "Enerjim Sigortalıyor", "Enerjim Akıllı" ve "Enerjim İndirimli" tarifelerinin olduğunu ifade etti.

Enerjim Zamsız tarifesi ile abonelerin o anki ulusal fiyatlar üzerinden aktif enerji bedelini sabitlediğini ve sözleşmeleri devam ettiği sürece hiçbir zammın kendilerine yansıtılmadığının altını çizen Erol, "Enerjim zamsız tarifesinden yararlanan abone sayısı, 4,5 ayda 10 bine ulaştı. Bu aboneler, Temmuz 2016'da gerçekleşen elektrik birim fiyatındaki artıştan etkilenmedi. Böylece 'Enerjim Zamsız' tarifesini seçen abonelerimize önemli bir fayda sunmuş olduk. Ayrıca, 3 bin 600 kWh ve üzeri elektrik enerjisi tüketen abonelerimiz serbest tüketicilerdir. Serbest tüketici olma hakkını elde eden herkesi avantajlı tarifelerimizle tanışmak için müşteri hizmetleri merkezlerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83