'ENERJİNİZİ İLE HARCAMAYIN'

Alanya'nın günlük gazetelerini inceleyen Antalya Valisi Karaloğlu "Bursa, Kocaeli gibi büyük illerden sonra bu kadar kaliteli yerel gazeteleri ilk defa Alanya'da gördüm" dedi

'ENERJİNİZİ İLE HARCAMAYIN'

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ile AGC Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Gürses, dün Antalya'nın yeni valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ettiler. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısında yeğeni Muhammed Eymen Demirci'yi kaybeden Vali Karaloğlu'na başsağlığı dileğinde bulunan Dim, ayrıca Karaloğlu'na yeni görevinde başarı diledi. 

banner111
Alanya medyası hakkında Dim'den bilgiler alan Vali Karaloğlu, Alanya'nın günlük gazetelerini de inceledi. Karaloğlu "Alanya medyası çok gelişmiş. Bursa, Kocaeli gibi büyük illerden sonra bu kadar kaliteli yerel gazeteleri ilk defa Alanya'da gördüm. Alanya medyasını tebrik ediyorum" dedi. 

Alanya'nın kendileri için çok önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Vali Karaloğlu "Süper Lig'de takımı bile olan Alanya, enerjisini boşa il olmak için harcamamalı. Alanya, enerjisini bağlı olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla hizmet almaya harcamalı. Hem Türkiye, hem Antalya siyasetinde zaten Alanya çok önemli bir ilçe. Antalya'nın, ülkemizin önemli siyasi aktörleri Alanya'dan yetişiyor. Yönetimde Alanya'nın ne denli söz sahibi olduğu ortada. İl olan ilçelerin pek çoğunun il olduktan sonra ivme kaybettikleri, ekonomilerinin ve nüfuslarının küçüldüğü unutulmamalı. İl olmak her zaman iyi netice vermez. Bu açıdan, hep beraber enerjimizi Alanya'ya daha çok hizmet almak için harcayalım. Benim kapım tüm Alanyalılara açık. Alanya'nın her türlü talebinde, elimizden gelenin asgarisini değil azamisini yapmaya gayret edeceğimizden kuşkunuz olmasın" dedi. 

AGC Başkanı Dim'e ziyareti için teşekkür eden Vali Karaloğlu, ilk fırsatta yeniden Alanya'ya geleceğini ve AGC'yi de ziyaret edeceğini söyledi. Ziyarette, Vali Karaloğlu'nun hemşehrisi olan Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faik Bakoğlu da yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 18:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83