Engelsiz bireyler İşe Hazır

Engelli bireylerin istihdamının artırılması için Teknik Yardım Projesi’nin işe hazırlık eğitimi ayağı Alanya'da tamamlandı.

Engelsiz bireyler İşe Hazır

 Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, sözleşme makamının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yararlanıcısının ise Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümü’nün olduğu, Engelli Bireylerin İstihdamının Artırılması İçin Teknik Yardım Projesi’nin e hazırlık eğitimi ayağı Alanya'da tamamlandı. 

banner111
EĞİTİMİN VERİLDİĞİ TEK İLÇE ALANYA

Alanya Belediyesi tarafından desteklenen işe hazırlık eğitimi, projenin Antalya İl Sorumlusu ve aynı zamanda Alanya Belediyesi Uzman Fizyoterapisti Erdem Demir eğitmenliğinde çeşitli engel gruplarından 19 kursiyer ile tamamlandı. Kursiyerler 7 Pilot bölge arasında tek ilçe olan Alanya'da böyle faydalı bir projenin içinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Alanya Belediyesi’nin bu tarz sosyal ve eğitsel projelere destek vermesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

KURSİYERLERE AVRUPA BİRLİĞİ ONAYLI SERTİFİKA VERİLDİ

Uzman Fizyoterapist Erdem Demir, eğitim boyunca kursiyerlere çeşitli aktivitelerle nasıl iş aranacağı, nasıl cv hazırlanacağı, iş hayatında engellerini nasıl yönetebilecekleri gibi çeşitli konularda bilgiler verdi. 

Tosmur Sunprime C Lounge Otel’deki eğitim sonunda kursiyerlere Avrupa Birliği’nden onaylı sertifikaları verildi.






Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83