Erdoğan Antalya'ya geliyor

Türkiye-Afrika Tarım Bakanları 1. Toplantısı ve Tarım İş Forumu 27-28 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Organizasyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Erdoğan Antalya'ya geliyor
Türkiye-Afrika Tarım Bakanları 1. Toplantısı ve Tarım İş Forumu’nun 54 Afrika ülkesinin Tarım Bakanları ve tarımın çeşitli alt dallarında alanında faaliyet gösteren 300 Afrikalı iş insanının katılımıyla gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan Türkiye-Afrika Tarım İş Forumu’nda Türk ve Afrikalı iş insanlarının B2B (Business to Business) organizasyonunda bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

ALTSO'nun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güncel bilgilere //www.turkeyafricaagri.org/ internet adresinden ulaşılabilen söz konusu etkinliğe başvurular yalnızca //etkinlik.tarim.gov.tr/e/turkeyafricaagri bağlantısı üzerinden alınacak olup, başvurusu kabul edilen iş insanları Türkiye-Afrika Tarım İş Forumu’na katılabileceklerdir. Organizasyonla ilgili detaylı bilgi internet sitemizin ( www.altso.org.tr ) duyurular kısmında yer almaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 11:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83