ESKİ ALANYA'LILAR ÖZLEM GİDERDİ

Atina Alanyalılar Derneği üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

ESKİ ALANYA'LILAR ÖZLEM GİDERDİ

 Alanya'yı ziyaret etmekten son derece mutlu olduklarını belirten Atina Alanyalılar Derneği üyeleri, Türk misafirperverliğinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ettiler.

banner111
"ALANYA - ATİNA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURALIM"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada; Eskiden Alanya'da yaşamış olanlar ve çocuklarının bugün Alanya'yı ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Alaaddin Keykubat'ın Alanya'yı fethetmesinden sonra yüzyıllar boyunca burada farklı dil, din ve kültürlere mensup insanların bir arada mutluluk içerisinde yaşandığını belirten Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın hoşgörü ve barış şehri olduğunu söyledi. Kaymakam Tanrıseven “Alanya'da 78 milleten insan yaşıyor. Bu çerçevede eski Alanyalıların da Alanya'mıza yaptığı ziyarette memnun ve mutlu olmaları bizleri çok sevindirdi. Bu ziyaretlerin Türkiye ile Yunanistan arasında ilişkilere katkıda bulunacağını inanıyorum. Alanya - Atina dostluk köprüsü kuralım'' dedi.

Atina Alanyalılar Derneği adına konuşan Kosta Tsopayalcis,  Alanya'da bulunmaktan son derece sevinçli olduklarını belirtti. Gösterilen misafirperverlikten dolayı çok teşekkür eden Dernek Başkanı Tsopayalcis, Alanya'yı gezmekten mutlu olduklarını belirterek bu ve benzeri ziyaretlerini sürdüreceklerini, Alanya ile ilgili çok olumlu izlenimler ile ayrıldıklarını söyledi. Atina Alanyalılar Derneği üyeleri, Alanya  ile daha sıkı bağlar kurmak istediklerini belirtiler.

Atina Alanyalılar Derneği Başkanı Kosta Tsopayalcis,  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e ziyaretinde zeytin hediye ederek barış ve dostluk mesajı verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83