ESNAFIN SORUNLARINI BAŞKANLARDAN DİNLEDİLER

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya'daki oda başkanları ile buluşarak esnafın sorunlarını dinlediler.

ESNAFIN SORUNLARINI BAŞKANLARDAN DİNLEDİLER
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücek, Bakkallar ve Bayiler Odası’nın düzenlediği kahvaltıda Alanya’daki Esnaf Odaları’nın başkanları ile buluştu. Konaklı Seyir Terası'nda düzenlenen kahvaltıda oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Kahvaltıda kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Tanrıseven şunları dile getirdi:

“Alanya'daki esnafımızın sorunlarını ve önümüzdeki turizm sezonunda yapacaklarımızı beraber tartışacağız. Yapacağımız çalışmaları yerel yönetimlerimizle, belediyemizle, odalarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla tartışıp belli bir konuda uzlaştıktan sonra hayata geçirme kararındayız. Bunun bir adımı olan bugünkü kahvaltı için ben ev sahipliği yapan Bakkallar ve Bayiler Odası’na teşekkür ediyorum" dedi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp de kahvaltıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha önce ayda bir kez bu şekilde Kaymakam Bey ve Belediye Başkanı ile toplu olarak bir araya gelme kararı aldıklarını belirten Yenialp, Kaymakam Bey’in teşriflerinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bu toplantının sadece bir kahvaltıdan ibaret olmadığını, burada vatandaşlardan kendilerine yansıyan problemlerin ve vatandaşların memnuniyeti için neler yapılabileceğinin konuşulduğunu ifade etti.

Toplantıda oda başkanlarının sorunlarını dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Yücel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her ortamda oda başkanlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geliyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi biz birlikte yönetmeye ve sorunları birlikte çözmeye geldik. Oda başkanlarımız ile de fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Bugün esnaflarımızın sorunlarını ve Alanya’yı konuştuk. Oda başkanlarımızın fikirleri ve düşünceleri bizim için önemli ve değerli.’’ dedi. 

Konaklı Seyir Terası'nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Kuyumcular Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mobilyacılar Doğr. ve Hızarcılar Odası Bşk. Hüseyin Alataş ve diğer Oda Başkanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83