Esnafın TEDAŞ isyanı

Hacet Mahallesi'nde yoğun olarak kullanılan yoldaki çalışmalar tamamlanmasına rağmen yol temizlenmeyince esnaf isyan etti.

Esnafın TEDAŞ isyanı
Tedaş Alanya'da bir çok cadde ve sokakta alt yapı çalışması yürütüyor. Bu yollardan biriside Hacet Mahallesi'ndeki Hacet Caddesi'ydi. Vatandaşların ve araçların yoğun olarak kullandığı cadde de çalışmaların bitmesinin üzerinden bir haftaya yakın bir süre geçmesine rağmen yolun durumu çok kötü. 

Çalışma yapılan yerlerin kapatılmadığı yolda temizlik çalışması da yapılmadı. Yol özellikle araçlar geçtiği için toz içinde. Cadde üzerinde pek çok restoran ve esnaf toz yüzünden isyan ettiler. Defalarca yetkilileri aramalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten esnaflar "Elimizden bez düşmüyor" dediler. Caddenin bir an önce temizlenmesini isteyen esnaflar yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Özellikle restoranların çok zor durumda kaldığını belirten esnaflar, "Müşterilere karşı çok mahcup oluyoruz. Hijyenik bir ortam sağlayamıyoruz. Madem cadde yıkanmıyor, o zaman trafiğe kapatılsın" dediler. 

Hafta sonu çalışmaların durduğunu hafta içi de bir iki saat çalışma yapılıdığını bu yüzden çalışmaların da çok yavaş ilerlediğini belirten esnaflar yolun bir an önce düzenlenmesini istediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83