EVLİLİĞE ADIM ATAN ÇİFTLERE BALAYI TATİL HEDİYESİ

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Evliliğe adım atan çiftleri balayına gönderecek.

EVLİLİĞE ADIM ATAN ÇİFTLERE BALAYI TATİL  HEDİYESİ

 Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Birimi tarafından düzenlenen olan eğitim programlarından birisi de  “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” ile evlilik çağına gelmiş ve aile kurmak amacıyla bir araya gelen çiftlerin, evlilik hayatına hazırlanmaları amaçlanmaktadır. 

banner111
Düzenlenen eğitim programında;  evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri amacıyla etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl başedeceklerini öğreterek, çiftlere evliliğe “İyi bir başlangıç yapabilme” fırsatı vermektedir.

Evlilik uyumunda; eşlerin evlilik öncesi hazırlığının ve evlilik problemleri henüz ortaya çıkmadan eğitim almalarının önemi bütün dünyada bilimsel çalışmalarla da ortaya konmaktadır. Bu düşünceden hareketle, Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan  "Evlilik Öncesi Eğitim" konusunda toplumun dikkatinin çekilmesi amacı ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, işbirliği ile evli çiftlerimizin aile hayatına adım atarken iyi bir başlangıç yapabilmelerine destek  olmak için balayı tatili hediyesi uygulamasını başlatıyor. 

BALAYI, ALANYA KAYMAKAMLIĞI SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Haziran- Temmuz- Ağustos 2016 tarihlerinde nikah tarihi alan ve Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim Birimi tarafından düzenlenen eğitim programına katılan tüm çiftler hem "Evlilik Öncesi Eğitim Sertifikası"na hem de balayı tatili yapma şansı elde edecekler. Çiftler arasında yapılacak kura da şanslı çift belirlenen tarihler arasında tatil yapma imkanı elde edecektir.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83