Fatih Nizam ALESO'ya adaylığını açıkladı

Gelecek aylarda yapılması planlanan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanlığı seçimlerinde Fatih Nizam aday olduğunu açıkladı.

Fatih Nizam ALESO'ya adaylığını açıkladı

Basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Nizam, yeni genç ve dinamik bir kadroyla kurum ve esnaflar arasında köprü görevi göreceklerini söyledi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini belirlediğini aktaran Nizam, “Yönetim ve Denetim kurulu ekip arkadaşlarımızı belirledik ve çalışmalarımıza hız vererek devam ettik. Yaklaşık 3 yıldır büyük emek vererek geldiğimiz noktada tüm esnaflarımızın taktirini kazandığımızı yapmış olduğumuz birebir görüşmelerde gözlemliyorum. Bana ve ekip arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğu bilinciyle, tüm bu süreçte hiç kimseye bir saygısızlık yapmadan, bir gönül kırmadan süreci tamamlamak en büyük hedefimdir, hedefimizdir.” dedi.

banner111

“SEÇİMLER GEÇİCİ, DOSTLUK BAKİ”

Seçimlerin geçici dostluğun baki olduğunu aktaran Nizam, “Elbette bizler hepimiz bu şehirde esnaflık yapmaya, birbirimizin sıkıntısında ve sevincinde yine herzaman birlikte olmaya ve birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz. Seçimlerin sonucu ne olursa olsun bu düşüncemiz hiçbir zaman değişmeyecektir. Seçim çalışmalarımız boyunca hem esnaflarımıza daha hızlı ulaşabilmek için, hemde esnaflarımızın çalışmalarımızdan daha hızlı haberdar olup, bizlere de hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için büyük bir titizlikle sosyal medya çalışmaları yürüttük. Lakin son bir ay içerisinde sosyal medya hesaplarımıza çok ciddi saldırılar düzenlenmiş, esnaflarımız ile aramızdaki sağlıklı iletişim bağları koparılmaya çalışılmıştır. Bu girişimler başarılı olmuş ve instagram hesabımız çalınmıştır. İkinci açmış olduğumuz instagram hesabımız da dün tekrardan illegal şekilde çalınarak tüm kimlik bilgilerimiz değiştirilmek suretiyle hesabım kapatılmıştır. Burada şunu özellikle belirtmek isterim ki, hangi şartta olursa olsun, çıktığımız bu yoldan hiçbir şekilde geri dönüp dahi bakmadan, çok daha hızlı adımlarla, kendimizden, ekibimizden ve hizmet etme vizyon ve projelerimizden emin bir şekilde hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83