GÖÇMENTÜRK TALİSMAN'I TANITTI

Göçmentürk Alanya, Renault’un yeni aracı Talisman için Rıhtım Restoran’da şık bir lansman gerçekleştirdi. Basına gerçekleştirilen lansmana basın mensuplarının yanı sıra ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'de katıldı.

GÖÇMENTÜRK TALİSMAN'I TANITTI

 Renault’un yeni aracı Talisman, Göçmentürk Alanya’nın organize ettiği muhteşem bir lansmanla basına tanıtıldı. Rıhtım Restoran’da gerçekleşen tanıtıma Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve çok sayıda basın mensubu katıldı.



Fatih Göçmentürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen lansman basına verilen öğle yemeği ile başladı. Ardından araç tanıtımı ve test sürüşünün yapıldığı lansmanda yeni araç Talisman oldukça beğenildi. Hayatın akışını, duruşun belirler sekmentinde tüm ihtiyaçları karşılayacak bir araç parolasıyla üretilen Talisman, isminin anlamı olan ‘Tılsım’ etkisini sürücüye yansıtıyor. Alanya'da satışa sunulan aracın, müşteri test sürüşü günleri 10, 11 ve 12 Mart’ta Göçmentürk Renault Showroom’da gerçekleştirilecek. 

banner111


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83