Gökçe ve ekibi hizmet için hazır

ALESO Başkan Adayı Harun Gökçe ve ekibi hizmet için hazır olduklarını söylediler.

Gökçe ve ekibi hizmet için hazır
Alanya Esnaf ve Sanatçılar Odası (ALESO) Başkan Adayı Harun Gökçe ve ekibi bugün sahaya indiler. Alanya manzaralı muhteşem bir fotoğrafla rakiplerine gözdağı veren Harun Gökçe ve yönetimi 'hazırız' mesajı verdiler. 


Gökçe bir açıklamaya yaparak 4 yıl boyunca esnaf odasını yönetmeye hazır olduklarını söyledi. 13 Ocak'ta yapılacak olan seçimleri kazanmak istediklerini belirten Gökçe, "Esnafımıza hizmet edecek tecrübe ve heyecanı harmanladığımız çalışma arkadaşlarımızı görüyorsunuz. Şehir dışında olmaları nedeni ile aramızda olmayan arkadaşlarımız hepsi işlerinde başarılı genç, çalışkan ve en önemlisi özü sözü bir olan arkadaşlarımız. Esnafa hizmet için hazırlar. Odamıza, Alanyamıza hizmet etmek inşallah bize nasip olur. Hayırlı olsun." dedi.


Gökçe'nin ekibinde şu isimler yer alıyor: Kadir Ersoy, Tevfik Dikmenli, Eren Bahçeci, Mehmet Adem Biber, Hasan Er, Hasan Sezer, Eyüp Şahin, Galip Altıparmak, Adem Şanlı, Hilmi Doğan, Hüseyin Bekiroğlu, Adem Tunç, Cemal Demirtaş, Emre Işıklı, Ahmet Çivi. 


Alanya Adres soruyor? 


Ekibi ile birlikte çalışmalarına hız veren Harun Gökçe'nin 3 zorlu rakibi var. Nuri Demir, Ahmet Sert ve Duran Şimşek başkanlık için yarışan diğer isimler. Peki sizce ALESO'nun başına kim geçmeli? Linke tıklayarak ankete katılabilir, istediğiniz aday için oyunuzu kullanabilirsiniz


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83