Gülben Ergen'i Alanya'da çıldırtan çocuk

Alanya'nın Fethi'nin 800. yılı etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser veren sanatçı Gülben Ergen'in minik hayranı ile sevimli halleri dikkat çekti. Ünlü sanatçıyla bir araya gelmek için büyük çaba sarf eden çoçuk tatlılığı ile Ergen'i adeta çıldırttı.

Gülben Ergen'i Alanya'da çıldırtan çocuk

Alanya'nın Fethi'nin 800. yılı kutlamalarında sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Alanyalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Binlerce hayranına müzik ziyafeti çeken Ergen'in minik bir hayranı ünlü sanatçıyla bir araya gelebilmek için adeta kendinden geçti. Sahneye çıkabilmek için türlü çaba sarf eden miniği fark eden Gülben Ergen sahneden inerek küçük hayranının yanına gitti. Çocuğun tatlılığının kendisini çok etkilediğini belirten Ergen sosyal medya hesabından minik hayranı ile olan fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

banner111

'O kadar coşkulu ve kalabalık bir konserdi ki bu akşam @alanyabld resmen bizleri kavuşturdu. Meydanlar dolusu on binlerce, her yaştan dinleyicilerimle #Alanya da birlikte şarkılar söyledik. Bu can evlat ne yaptı, ne etti, el etti, kaş göz etti, seslendi, nooolur dedi bi geleyim sahneye.#İndim ben yanına gittim. Fotoğraf çektirdik, yetmedi. İmzalı fotoğraf istedi. Kulisten getirip, bizzat kendisine verilmesini istedim. Yok mutlu ama yetmedi :) İlle gelecek o sahneye Geldi. Abimin nişanlısına el salla #GülbenAbla dedi,salladım. Sahnede ismini söyle söyledim. Yanağımı imzala dedi. E, çocuk bunca yıldır sahneye çıkarım ne çılgınlıklar gördüm ya hu olur mu dedim olur dedi.Bal yanağını imzaladım. Bitmedi tam o imzaladığın yeri öp dedi. Öptüüüüüüüm. Gecemizin sahnemizin gözbebeği oldun Murat evlat. Senin isteyip başaramayacağın bi şey olamaz bu hayatta yaz bi kenara. Bana da bi çocuğun isteyip yaptıramayacağı bi şey olamaz. Bende bunu yazdım kenara. #Alanya halkı, meydanda giydirilen koca binayı kaplayan #MustafaKemalAtatürk pankartları, bayraklar, Belediye Başkanımız, değerli eşi ve tüm gelenler bilin ki hiiiç dönesim yok ama sahnedeki evlattan üç tane daha var bende. Hepinizi kalbime aldım. Yine görüşmek üzere gidiyorum güzeller güzeli şehrinizden.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2021, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83