HANİ SİLAHLI SALDIRI İBARESİ YOKTU?

HDP Alanya İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından 'Halka silahla ateş açılıyor' paylaşımını silip Alanya Adres'i suçladı. İşte silinen o paylaşıma Alanya Adres ulaştı.

HANİ SİLAHLI SALDIRI İBARESİ YOKTU?
HDP Alanya ilçe örgütü Facebook hesabı üzerinden Alanya Adres'i yalan haber yapmakla suçlayarak silahla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadıklarını söylemişlerdi. Alanya Adres yazıp daha sonra sildikleri o paylaşımı buldu. Şimdi soruyoruz: Peki bu ney?


Dün Alanya'da gerçekleşen olaylar esnasında HDP Alanya İlçe Örgütü'nün sayfasından bir çok kışkırtıcı mesaj yayınlanmış bu mesajlar vatandaşları galeyena getirerek olayların büyümesine sebep olmuştu. Hatta sayfayı yöneten kişiler oldukça ileri giderek vatandaşların ve polislerin ortak olarak kendilerine silahlı saldırıda bulunduklarını iddia etmişlerdi.


Silahlı saldırı olduğu iddia edilen paylaşımı daha sonra silen sayfa yöneticileri bu durumu haber yapan Alanya Adres'i de yalancılıkla suçlamışlardı. Silahla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadıklarını iddia eden sayfa yöneticilerinin yalanını ise yine Alanya Adres ortaya çıkardı. 


Önce yazıp daha sonra sildikleri mesajı bulan Alanya Adres HDP İlçe Örgütünün sayfasını yöneten isimlerin yalanını da ortaya çıkardı.


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

alayı kansız bunları

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83