YÜCEL ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Konaklı Sanayi Sitesi’nde esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’ın organize ettiği kahvaltılı toplantıda, Başkan Yücel, bölge esnafının sorunlarını dinledi.

YÜCEL ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’ın organize ettiği kahvaltıda Konaklı Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Tüm sanayi esnafının katıldığı toplantıya, Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Meclis Üyesi Abdullah Öztürk ve Belediye’nin batı bölgesi sorumlu birim amirleri katıldı.


Sanayi çarşısı ve yerel sorunların aktarıldığı toplantı sonrası konuşan Başkan Yücel, ruhsat güncellemelerinden, yol sorunlarına kadar çeşitli konularda esnaflara bilgi verdi. Başkan Yücel, “Bir buçuk yıldır her ortamda sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Sorunları bizzat yerinde görmek ve halkın kendisinden dinlemek için gerek mahalle ziyaretlerimizde gerekse oda başkanlarımızın bu şekilde organize ettiği toplantılarda sizlerle bir araya geliyoruz. Öncelikle bu buluşma ortamını hazırlayan Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’a ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83