HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Alanya genelinde yaşanan olumsuz hava şartları sonrasında şiddetli fırtına ve yağmurdan zarar gören vatandaşlar için hasar tespiti çalışmaları başlatıldı.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, talimatları ile harekete geçen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde kurulan hasar tespit ekipleri, vatandaşın mağduriyetini gidermek üzere gereken çalışmalara başladı. 

banner111
Yaşanan olumsuz hava şartlarından sonra vatandaşlar dilekçelerle Alanya Kaymakamlığına müracaat ederek çektikleri sıkıntılarını dile getirdiler. Alanya’da yaşanan aşırı fırtına sonrasında bazı evlerin çatıları uçarken birçok ağaç devrildi. Fırtınada seraların da çok büyük zarar görmesi üzerine hasar tespit çalışmalarına başlandı. 

"EKİPLERİMİZ MAHALLE MAHALLE GEZİYOR" 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da hayatı olumsuz etkileyen fırtınanın verdiği zararı tespit etmek için oluşturulan ekiplerin mahalle mahalle gezerek çalışmalarına başladığını belirtti. Kaymakam Tanrıseven, hasar tespit çalışmalarının en kısa zamanda sonuçlandıracaklarını ifade ederek, vatandaşların mağduriyetine duyarsız kalınmayacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83