HAYRİ DOĞAN ÖLÜM DÖŞEĞİNDE BAKIN NE YAPMIŞ!

Geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde aramızdan ayrılan Alanya'nın efsane siyasetçisi Hayri Doğan'ın oğlu Hüseyin Doğan babasının hasta yatağında yaptıklarını anlattı.

HAYRİ DOĞAN ÖLÜM DÖŞEĞİNDE BAKIN NE YAPMIŞ!

 Doğan babasıyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: 

banner111
"Babam Hayri Doğan'ın cenazesi için taziye dileklerini ileten, Cenazeye yetişemeyen veya sonradan duyup bizi arayan, taziye çadırımıza şeref verip bizim acımızı paylaşan, cenaze evini kendi cenazesi gibi görüp canla başla çalışan dostlarımıza ve rahmetli babamın ruhuna bir Fatiha-ı Şerife gönderen herkese teşekkür ederim.
Babam'ı anlatmaya ne benim nede bir başkasının dizeleri yeter ama ne içim içime sığıyor nede kendime engel olabiliyorum. Kocaman bir romandan 2 dakikalık bir bölüm gibi yazabildiklerim ancak...
Bubam benim, canım bubam, hasta yatağındayken bile yine bir vatandaşın derdine derman olmaya çalıştı canım bubam. Yoruldu ama halletti, 3 kere telefon etti ama halletti o işi hasta yatağında canım bubam...
Hep Alanya dedi, yaylalar dedi, yollar, elektirik, su dedi. Çalıştı, çalıştı, çalıştı...
"Kavga dövüş açtık yolları, ben yaparım kanun arkamdan gelir..." der çalışırdı, koşuştururdu, yardımcı olurdu.
Dost insandı, dost kazanırdı hep. Sinirlendimi toroslar inler ama küs kalmazdı. Kendi işi için sıra bekler ama vatandaşı bekletmezdi. Garibana babalık yapardı. Yanlış olan herşeye en sert şekilde müdahale ederdi.
Bir ömrünü siyasete, hizmete, memleketine ve ülkesine adadı. Biz daha uyanmadan meclise gider, geç saatlerde gelirdi. Doğru düzgün göremedik babamızı işin açıkçası.
"Benim sermayem dostlarım" dedi, "hayır duasi almak bize yeter, paraya pula gerek yok" dedi, "Siyasette barışmasını bilmiyorsan küsmeyeceksin" dedi, dedi, dedi... bu sözler aslında hep öğüttü hepimiz için. Anlayana katkısı olacak öğütlerden...
Ne sıkıntısını belli eder, nede dert yanardı kimseye ama elbet sıkıntısı vardı, derdi vardı... Bunu ne biz bildik nede bi başkası. Hep gülmeye çalışır kimse üzgün olsun istemezdi.
Babamın hastalığını bırakın grip dahi olduğunu görmemiştim bu güne kadar, çok koydu hastanede olmak bize ama yapacak bişey yok, Allahu teâlâ bizden çok seviyormuş bubacığımı, onu aramizdan benim sünnet günüm, Annemle babamın evlilik yıldönümü 12 Nisan'ın geçmişte bizler için en önemli dakikaları olan 21:30 civari aldı.
Cennet mekan babama dualarınızı eksik etmemenizi en kalbi duygularımla rica ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Hüseyin Doğan"

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83