'HEPİMİZ MANTIKLI DÜŞÜNMELİYİZ'

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez yaptığı açıklama ile tüm vatandaşların bayramını kutladı.

'HEPİMİZ MANTIKLI DÜŞÜNMELİYİZ'
Gülmez'in mesajı şu şekilde:

Bin yıldır sevinçte ve tasada, zaferde ve mağlubiyette, mutluluk ve üzüntüde bir araya gelerek sağlam ve ayrılmaz bir bütün oluşturmuş olan Türk milletinin bütün fertleri, sadece bayramlarla sınırlı kalmadan, her zaman ve her daim birlikte olmanın azami sorumluluğunu yerine getireceklerdir.

İnancım ve beklentim bu yöndedir.

Birlikte saf tutmuş, beraber gülmüş, aynı olaylarla gözleri yaşarmış ya da heyecan duymuş, doğudan batıya, kuzeyden güneye aynı bayramı kutlamış, benzer duyguları hissetmiş aziz TÜRK Milletininde başka bir türlü davranması da zaten mümkün olmayacaktır.
Unutulmamalıdır ki, Türk milletini oluşturan fertler arasına ekilmek istenen nifak tohumlarının, kardeşlik bağında ayrılık olarak yeşermemesi için herkesin bilinçli ve sağduyulu hareket etmesi gerekmektedir.

Bayramların anlamına ve ruhuna uygun olarak; içinden geçtiğimiz süreçte imal edilen ve milletimizin bağrına saplanmak istenen sorunlar üzerine hepimizin sağlıklı ve mantıklı bir şekilde tekrar düşünmesi ve sonucunda gerekli davranışı sergilemesi çok önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, her yöresiyle ve kesimiyle bir bütün olan aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu kutlu günlerde sonsuza kadar bir arada olabilmeyi temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83