'HİZMETİN USTASI BAŞKANIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alara Otelciler Birliği Başkanı Serdar Gür, Konaklı Hal Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Payallar Hal Dernek Başkanı Ali Ulukaya ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

'HİZMETİN USTASI BAŞKANIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK'

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le, turizm ve tarım konularını görüştüklerini aktaran Başkan Şahin, “Hizmetin ustası Menderes başkanımızla turizm sezonu öncesi turizm ve tarım sektörleri hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca Türkler Mahallesi’ne yapılacak olan Yeni Toptancı Hali projesinde de gelinen son noktayı değerlendirdik. Sayın başkanımız Menderes beye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

banner111
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Şahin ve beraberindeki iş dünyası temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel yaptığı açıklamada, "ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin çok çalışkan bir hizmet adamı. Sürekli üretiyor ve fikirlerini bizimle paylaşıyor. Bu manada ben de kendisine teşekkür ediyorum" dedi.



Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83