'HİZMETTE BÜYÜK DÜŞÜNMEK LAZIM'

Hasanağalar Konağı’nda Ak Parti’li Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sizlerin önerileri bize güç verir. Her hizmetimiz Alanya içindir.” dedi.

'HİZMETTE BÜYÜK DÜŞÜNMEK LAZIM'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Ak Partili Meclis Üyelerini davet ederek tarihi Alanya evi Hasanağalar Konağında bir toplantı düzenledi. Toplantıya Meclis Üyeleri Alper Birer, Arif Tok, Ahmet Büküş, Mustafa Keşoğlu, Erol Fazlıoğlu, Şükrü Cimrin, Ertuğrul Akay, Emin Hatipoğlu, Gökçen Nazifoğlu ve Yusuf Hastürk katıldı. Meclis Üyelerinin Belediye hizmetleriyle ilgili görüşlerini alan Başkan Yücel, üyelere devam eden belediye yatırımları, temeli atılan sosyal projeler, spor organizasyonları ve günlük hizmetler hakkında bilgiler verdi. Üyelerin sorularını yanıtlayan Yücel, toplantıda ayrıca Alanya’nın turizmi, ekonomisi, spor ve sosyal yaşamıyla ilgili de görüş alış-verişinde bulundu.

'ŞANTİYE KAPASİTESİNİ İKİ KATINA ÇIKARDIK'

Belediye yatırımlarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, hizmette büyük düşünülmesi gerektiğinin vurguladı. Geçtiğimiz günlerde Toslak Asfalt Şantiyesinde hizmete giren ve saatte 400 ton asfalt malzemesi üreten konkasör ve diğer yatırımlara değinen Yücel, “Türkiye’de özel sektörde bile böyle bir makine bulunmamaktadır. Konkasöre ilave edilecek bir iki makine ile maliyeti 5 milyon TL’ye çıkacak, ancak bu yatırımımız 3 yılda kendini amorti edecektir. Yine Toslak’taki asfalt şantiyemizin kapasitesini arttırarak iki katına çıkardık.” dedi.
Yapılan istişare toplantısında hizmette vatandaşın talebinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Yücel, Demirtaş Düğün Salonu, Tavşandamı Projesi, Kent Meydanı Projesi, Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu, Belediye Kreşi, Sosyal Donatı alanları ve Hayvan Barınağı projeleri hakkında da Meclis Üyelerini bilgilendirdi.




HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Belediye Hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Alanya Belediyesi’nin Ak Partili Meclis Üyeleri, “Aklın yolu birdir. Alanya’nın menfaatleri için alınan kararların arkasındayız.” dediler. Bu tür toplantıların çok daha samimi ve verimli olduğunu söyleyen üyeler, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, toplantıların devam etmesini istediler. Başkan Yücel, geçtiğimiz günlerde de CHP’li Meclis üyeleri ile bir araya gelerek yine benzer bir toplantı gerçekleştirmişti. Alanya Belediye Meclisi MHP, AKP ve CHP’li Meclis Üyelerinden oluşmaktadır. Hasan Ağa Konağı’nda CHP’li Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üyelere belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu sabah tarihi Alanya evi Hasan Ağa Konağı’nda CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Nefise Develioğlu, Mehmet Kural, Erkan Demirci, Mustafa Aras ve Gökhan Sipahioğlu’yla bir to

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83