İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi yardım yapacak.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI

 Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; İnsanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, yaklaşan Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına katkıda bulunacak. Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini sağlamak için engelli, yaşlı, kimsesiz, öksüz ve yetim kişiler ile hanenin geçimini sağlamakta yükümlü ancak, hastalık ya da engellilik nedeniyle çalışamaz durumda olan ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 1237 aileye nakdi yardım yapacak.

banner111
"TOPLAM 239.250,00 TL BAYRAM YARDIMI DAĞITILACAK"
   
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri tarafından yapılan hane ziyaretleri sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerine, Vakıf Mütevelli Heyeti kararı ile toplam 239.250,00 TL bayram yardımı dağıtılacak.   
 
İhtiyaç sahipleri, Kurban Bayramı yardımlarını 06 Eylül 2016 Salı gününden itibaren Ziraat Bankası Alanya Şubesindeki kendi hesaplarından çekebilecekler.

"UNUTMAYIN DEVLET, KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR.”

Vakıf görevlilerinin ulaşılmadık fakir, engelli, ihtiyaç sahibi vatandaşın kalmaması için bütün gayretleri ile çalıştıklarını söyleyen Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: “Bilindiği üzere her bayramdan önce Vakfımız Mütevelli heyetince fakir, yardıma muhtaç, engelli ve çeşitli ihtiyaçları olan  kişilere yardım yapılmakta. Bu senede 1237 aileye toplam 239.250,00 TL bayram yardımı yapacağız. Bütün ihtiyaç sahiplerini ulaşmalıyız. Alanya’nın neresinde yaşarsa yaşasın ulaşılmadık ihtiyaç sahibi vatandaşı kalmayacak. Sosyal devlet anlayışı içerisinde çalışıp gayret etmeliyiz. Unutmayın Devlet, kimsesizlerin kimsesidir.”

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83