İŞ ARAYANLARA MÜJDE

İşçi ile İşveren’i buluşturan Ofis Alanya’da..

İŞ ARAYANLARA MÜJDE

 Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile kurduğu İş ve Danışma Ofisi, Alanya’da da faaliyete başladı. “Her başvuru yapana iş teklifimiz var” sloganıyla hizmet veren ofise başvurular başladı. 

banner111
İŞKUR ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile 15 ay önce faaliyetine başlayan İş ve Danışmanlık Ofisi, yoğun ilgi görüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan Ofise, Antalya’da her gün onlarca kişi başvuruyor. İş ve Danışmanlık Ofisi, iş arayanla işveren arasında köprü görevi yürütüyor. İş arayanların e-İSKUR portalı üzerinden kayıtlarını oluşturan Ofis, aranan iş ve işçi profiline uygun olarak, özel sektörle başvuru sahibini görüştürüyor. Ofise başvuran her bireye mesleğine uygun iş teklifi yapılıyor. İş ve Danışmanlık Ofisi Antalya’dan sonra Alanya’da da faaliyetlerine başladı. 

Kurulduğu günden bu yana Antalya’da yaklaşık 3 bin kişinin özel sektörde istihdamını sağlayan . İş ve Danışmanlık Ofisi Cuma Pazarı içinde bulunan Alanya Asmek’te  faaliyetlerine başladı. İş arayan kişiler ya da işçi arayan işletmeler Alanya Asmek’teki İstihdam Ofisi’ne müracaat edebilirler

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83