İskeledeki olaylara Başkan Yücel'den tepki

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel iskelede yaşanan olayları yorumladı. Yücel, "3 yıldır haykıra haykıra söylüyorum bir gün yetkililer bizi anlayacaklar." dedi.

İskeledeki olaylara Başkan Yücel'den tepki
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve encümen bugün haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kurumlar ve birimlerden gelen gündem madderinin karara bağlandığı toplantı sonrası Başkan Yücel gündem dair açıklamalarda bulundu. .

ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Şırnak'ta şehit olan 13 askerimizi anarak sözlerine başlayan Yücel, "Her şeyden önemlisi dün Şırnak’ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan komutanlarımıza ve askerlerimiz Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin de başı sağolsun. Umarım bu tür kazalar tekrar yaşanmaz." dedi.

RAMAZAN MEYDANINA DAVET

Alanya Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenlmişti. Alanya Şelale önünde devam eden etkinlikler Ramazan ayı boyunca her akşam vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Etkinliklerle ilgili konuşan Yücel, "Yine her yıl olduğu gibi geleneksel Ramazan etkinliklerimiz de devam ediyor. Burada akşamları vatandaşlarımızın hoş bir vakit geçirebilmesi için çeşitli etkinlikler devam ediyor. Hacivat-Karagöz, Paytak Şov, müzik dinletisi, mehteran takımı, meddah gösterimi, çocuk oyunları ve Türk sanat müziği dinletisi var. Tüm vatandaşlarımızı da akşam vakitlerini değerlendirmeleri için bu meydana bekliyoruz. Güzel bir program bende katılıyorum akşamları ve çok hoş çok güzel, eski kültürümüze ve ortak değerlerimize hem sahip çıkmış oluyoruz hem de onları yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı bu meydana bekliyoruz." şeklinde konuştu.

"BÜTÇE BEKLENTİMİZİ AŞTI"

Mayıs ayı sonu itibari ile yapılandırma dönemi de kapandı. Alanya Belediyesi tahsilat ofisi de yapılandırmanın son gününde yoğun bir mesai ile çalıştı. Yücel yapılandırma dönemini değerlendirdi ve, "Mayıs ayındaki tahsilat oranımız 2016’nın tahsilat oranının nerdeyse yüzde 30 daha fazla. Bizim beklentimizin de üzerine çıktı. Vatandaşlarımıza istedikleri ölçüde taksitlendirme ve yapılandırma konusunda yardımcı oluyoruz. Bundan sonra da yeni bir dönem olursa, bundan yararlanamayan vatandaşlar olursa yine yardımcı olmaya çalışacağız. Mayıs ayının bütçeye yansıması bizim beklentilerimizin çok çok üzerinde oldu." şeklinde konuştu.

AMFİ TİYATRO İHALE EDİLECEK

Yüklenici firmanın zarar ederek iade ettiği amfi tiyatronun tekrar ihale edileceğini belirten Yücel, önümüzdeki günlerde tekrar hizmete geçeceğini söyledi. 

İSKELE HAKKINDA KONUŞTU

Alanya iskelesinde yaşanan sorunlarla ilgili konuşan Yücel, "Hem kooperatifi hem üyeleri ve oradaki esnaf arkadaşlarımızla birlikte kamuoyu ile sürekli paylaşıyorum bunu. Bir gün bizim o bölgede ne yapmak istediğimizi, ne yapılması gerektiğini 3 yıldır haykıra haykıra söylüyorum bir gün yetkililer bizi anlayacaklar." diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83