İşkence 18 yeni otobüsle sona erecek

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 1 Ocak itibari ile yeni büyük otobüsleri ile rahata erecek.

İşkence 18 yeni otobüsle sona erecek
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nin otobüs sorunu resmen tarihe karışıyor. 40 bin nüfuslü Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'ın otobüslerinin ufak olması sebebiyle vatandaşlar adeta işkence gibi yolculuk yapıyorlardı. Ufak otobüsler tıka basa doluyor, klimasız bir şekilde kilometrecelerce yol çekiliyordu. 

Vatandaşların bu isyanını duyan Mahamutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top ve Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak'ın yoğun çabaları ile sorun tarihe karışıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan başvuru ile Mahmutlar Mahallesi'ne artık yeni, büyük otobüsler hizmet verecek. Alanya'da şehir içinde hizmet veren otobüslere benzeyen büyük otobüslerle, Mahmutlar Mahallesi'nde toplu taşımada devrim yaşanacak. 

1 Ocak tarihi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden onay gelmesini bekleyen Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ve 36 otobüs şoförü; bugün yeni alınması planlanan otobüsleri incelediler. Bursa'dan gelen örnek otobüs oldukça beğenildi. 69 artı 1 engelli kişi alabilen büyük otobüslerin içini gezen şoförler otobüse tam not verdiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden onayın çıkmasının ardından 18 otobüs Mahmutlar Mahallesi'ne hizmet vermek için Alanya'ya getirilecek. 

İşte oldukça beğenilen örnek otobüs:


Doğan Bacak, Şükrü Kara ve 36 şoför otobüsün her türlü kritere uyduğunu ve oldukça beğendiklerini belirttiler ve onay verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83