İŞTE OLAYLARLA İLGİLİ YAYINLANAN ORTAK DEKLARASYON

Alanya genelinde yaşanan olumsuz olaylar neticesinde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idarecileri ve şehrin ileri gelenleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı salonunda bir araya gelerek bir deklarasyon yayınladı.

İŞTE OLAYLARLA İLGİLİ YAYINLANAN ORTAK DEKLARASYON

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörlüğü, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ortak deklarasyonunda şöyle denildi.

banner111
Kentimizde 16.08.2015 tarihinde gerçekleşen bir yürüyüşte belirlenmiş program ve güzergahın dışına çıkılmış, akabinde toplaşma ve karışıklık oluşmuş, iç ve dış basına da yansımış olan istenmeyen olaylar ortaya çıkınca güvenlik güçlerimizce müdahalede bulunulmuştur.


Örgütlü kesimlerin destek vermediği bilinen spontane organize olmuş bu eylemliliğe Emniyet birimlerimiz merkezi ve yerel yönetim kurumlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız hoşgörü çerçevesinde azami hassasiyetle yaklaşmışlardır.


Samimi olduğuna ve son günlerde yaşadığımız üzücü olaylarda mağdur olan vatandaşlarımızın hassasiyetlerini temsil ettiğine inanmadığımız ve şehrimize zarar verecek olan bu tür olaylara karşı olduğumuzu, İlçemizde egemen olan barış ve huzur ortamına tehdit oluşturacak, masumiyet sınırlarını aşıp tahriklere yol açabilecek bu ve benzeri eylemlere karşı alınacak tüm önlemleri desteklediğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.


Hazırlanan ortak deklarasyonda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Rektörü Erol Sayın, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Naim Tavlı, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Esnaf ve Sanat Odası Başkanı Nuri Demir, Pansiyoncular Odası Genel Sekreteri Cemal Küçüktepe, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, TUROFED Başkanı Gülçin Güner, TÜRSAB Başkanı Suat Çavuşoğlu, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu, Met.İş. Başkanı Kerim Taş, AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Mob.Odası Başkanı Hüseyin Altaş, Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp ve Paz.Odası Başkanı Nazmi Karakan'ın imzaları bulunmaktadır.


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83