Kaymakam Harputlu'ya farkındalık ziyareti

Otisium Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi'nin ödül alan öğrenciler Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Harputlu, öğrencilere özel ilgi gösterdi.

Kaymakam Harputlu'ya farkındalık ziyareti
Alanya'da otizmli ve özel gereksinimli öğrencilere hizmet veren Otisium Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi Kurucu Müdürü İbrahim Acar, eğitmenleri ve öğrencileri 2 Nisan Dünya Otizm Günü dolayısıyla Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu ziyaret etti.

MÜDÜR ACAR "SAĞLIK TURİZMİNE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonun düzenlemiş olduğu şampiyona da dereceye giren sporcularında hazır bulunduğu ziyarette, Otizmli ve özel gereksinimli çocuklara spor eğitimi ve eğitim koçluğu hizmeti veren merkezin sahibi Spor Eğitim Direktörü İbrahim Acar, Kaymakam Harputlu'ya merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Acar, "Antalya ve bölgenin tek Otizm ve Spor Yaşam Uygulama Merkezi olan okulumuz özel çocuklar ve otizmli bireylere spor eğitimi, yaşam koçluğu hizmeti vermektedir. Son 3 yıldır ülke sınırlarını aşarak bir çok ülkeden otizmli çocuklar ve aileleri Alanya'da merkezimizden hizmet almaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de yardımcı oluyoruz. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındanlık Günü olduğu için ilk olarak Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Mustafa Harputlu'yu ziyaret ettik. Sayın Kaymakamımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.


KAYMAKAM HARPUTLU "ÇOCUKLARIMIZIN HAYATLA OLAN BAĞLARINI GÜÇLENDİREBİLİRİZ"

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel sporculara ve engelli bireylere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Kaymakam Harputlu, “Otizmli çocuklarımız engelliler gurubunda yer alan özel çocuklarımızdır. Otistik çocukların bağımsız yaşayabilmeleri, davranış problemlerinin azaltılarak gereksinimleri olan becerileri kazanabilmeleri doğru yöntemlere dayanan eğitimle sağlanabilmektedir. Sevgi, sabır ve anlayışla yoğrulan, eğitimle desteklenen bir yaklaşımla bu çocuklarımızın hayatla olan bağlarını güçlendirebiliriz. Bizler her türlü desteği vereceğiz. Madalya alan sporcu çocuklarımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83