Yeni sistemi vatandaşlara anlattı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması çalışmaları kapsamında Antalya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Atay Uslu, bilgilendirme toplantılarına Kepez ilçesinde, taksiciler ve esnaf ile bir araya geldi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Yeni sistemi vatandaşlara anlattı

Milletvekili Atay Uslu, Ulus Mahallesinde Kağızmanlılar derneğinde yapmış olduğu toplantıda şunları ifade etti; 

banner111
"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi; Demokrasinin ve millet iradesinin daha da güçleneceği, ekonomide büyümenin hızlanacağı,  istikrarın kurumsal hale geleceği, milletin tek belirleyici olacağı bir sistemdir.  Müzmin  muhalefet CHP siyasetçilerini kendi yaşadıkları  beka sorunu korkutuyor. Çünkü artık seçim kazanmadan ayakta kalma dönemi sona eriyor.   67 yıldır tek başına neredeyse tek başına iktidar olamamış CHP siyasetçileri kurultay kazanınca seçim kazandıklarını zannediyorlar. Evet seçilmiş iktidara değil atanmış iktidara talip olanlar millet sisteminden kaçıyor."

İKTİDAR İÇİN MİLLETİ KUCAKLAMAK ŞART

Cumhurbaşkanı için en az %50+1 ile seçilme şartı içeren yeni hükümet sisteminden Milleti kucaklama cesaretine, ferasetine ve iradesine sahip olamayanlar  kaçıyor ve kaçışlarını da yalanlarla manipüle etmeye çalışıyorlar.  Seçilen en fazla 2 dönem Cumhurbaşkanı olabilecek Seçilemeyen gidecek. Siyaset yenilenecek. Gücünü Milletten alan bu ülkenin kararlı yürüyüşü Evet ile hızlanacak. "

Atay Uslu Antalya'yı anlatan Uslugiller Boyama Kitabını çocuklara hediye etti. Mahalleli ve esnaf Atay Uslu'ya sorulara açıklayıcı, aydınlatıcı cevapları için teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83