KAYMAKAM TANRISEVEN VE EŞİNDEN SÜRPRİZ ZİYARET

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve eşi Ceylan Tanrıseven, engelli ve yaşlılara sürpriz ziyarette bulundular

KAYMAKAM TANRISEVEN VE EŞİNDEN SÜRPRİZ ZİYARET
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla yemek yedi. Ceylan Tanrıseven ise Alanya Gönüllüleri birlikte Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği'ni – (Building Our Future) ziyaret etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Huzurevi sakinlerine sürpriz bir ziyarette bulunarak birlikte öğle yemeği yedi. Öğle yemeği saatinde habersiz bir şekilde Huzurevi'ni ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven’i karşılarında gören Huzurevi sakinleri son derece mutlu oldular.Kaymakam Tanrıseven yemekten sonra masaları tek tek dolaşarak, Huzurevi sakinleri ile sohbet etti. Sorunlarını dinleyip hal ve hatırlarını soran Tanrıseven, Huzurevi ortamı ve yemeklerden bir sorunları olup olmadığını sordu. Huzurevi sakinleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in sık sık yaptığı bu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

CEYLAN TANRISEVEN VE ALANYA GÖNÜLLÜLERİNDEN ENGELLİLERE ZİYARET

Alanya Kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği ve derneğe ait olan engelli çocukların çalıştığı Tünel kafeyi ziyaret etti. Tünel kafede engelli çocukların çalışmaları izleyen Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri daha sonra engelli öğrencilerin kaldığı yaşam evine geçti.
Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağaca, Ceylan Tanrıseven ve Alanya gönüllülerine, Alanya Engelsiz Yaşamevi'ni tanıttı. Alanya Engelsiz Yaşamevi'nde bulunan engelli bireyler ve çocuklar ile yakından ilgilenerek beraber el işi çalışması yapan Ceylan Tanrıseven, engelli bireyler ve çocuklar tarafından yapılan çalışmaların örnek niteliğinde olduğunu söyledi.

CEYLAN TANRISEVEN “ENGELLİLERİ SOSYAL YAŞAMIN İÇİNE KATALIM”

Ceylan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede, engelli bireylerin hayatın her alanına katılması gerektiğini söyledi. Ceylan Tanrıseven şunları kaydetti: “Engellilerimizin önlerindeki engelleri kaldırarak onlara engelsiz yaşam alanları açmalıyız. Alanya Gönüllüleri olarak engelli çocuklarımıza ve bireylerimize çok önem veriyoruz. Dernek yetkililerini çalışmalarından dolayı kutluyorum.''


BAŞKAN AĞACA ''ENGELLİ BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ''

Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağaca ise, Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Ağaca “Desteğinizi yanımızda görmek bizleri ve engelileri çok mutlu etti” dedi. Başkan Ağaca,  Engelli çocukların belli periyotlar ile yaşam evinde kaldığını ve kendi öz bakım  becerilerini kazandıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83