Kaymakam Ürkmezer'den Hüseyin Girenes Fen Lisesi'ne ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Hüseyin Girenes Fen Lisesini ziyaret etti.

Kaymakam Ürkmezer'den Hüseyin Girenes Fen Lisesi'ne ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve okulu yaptıran hayırsever iş adamı Hüseyin Girenes’in de katıldığı okul ziyaretinde Hüseyin Girenes Fen Lisesinde öğrencilerle birlikte Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilere hitap ederek; “Sevgili öğrenciler her hafta okullara gidiyoruz ve öğrencilerimizi ziyaret ediyoruz, onlarla birlikte program yapıyoruz. Böyle başarılı okullarda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz asıl hedefine kilitlenmiş şekilde gelip hedefleri doğrultusunda devam ediyorlar. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz o kadar büyük ki bizleri, sizleri devletin ve hayırseverlerin yaptırdığı imkanları güzel olan hedefe kilitlenmiş böyle güzel okullarla, öğretmenlerle tanıştırma ve çalıştırma imkanları sunuyor. Bizlere ve sizlere düşen de başarıya gitmek için devletimiz, milletimiz yaşadığımız kent ve toplum için her zaman en iyiyi ve en doğruyu hedeflemektir. Başarıya ulaşmak için ne yapıyorsanız yapın ancak istikrarlı bir şekilde yapın. Hepinize başarılar diliyorum”dedi.

banner111

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, hayırsever Hüseyin Girenes ve okul yönetimi ile birlikte sınıf ziyaretlerinde bulunup okul kütüphanesi ve spor salonunda öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Kaymakam Ürkmezer Lise Müdürü Şennur Aykut ve idarecilerle okulun fiziki yapısını ve öğrencilerin ders gördüğü biyoloji, fizik, kimya ve teknoloji laboratuvarlarını inceledi. Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle tanışıp okul ve öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi aldı ve AHENK Projesi hakkında bilgi paylaştı. Öğretmenlere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Başarının bir sırrı da takım çalışmasından geçer; okulunuzun ve öğrencilerimizin başarısı siz değerli öğretmenlerin çabalarıyla da orantılıdır. İnşallah burada bulunduğunuz sürece heyecanınızı ve çalışma azminizi kaybetmezsiniz. Öğrencilerimizin başarısı ve en iyi yerlere gelmeleri için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okulu yaptıran hayırsever iş adamı Hüseyin Girenes eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83